Autorijles

Auto- en motorrijschool Dakar ontleent zijn naam aan de rally, Parijs-Dakar. Deze rally der rally´s die voor het eerst gereden werd in 1978 is ieder jaar weer een spektakel voor deelnemer en toeschouwer. Om deze rally te kunnen rijden moet er in de eerste plaats sprake zijn van volledige voertuigbeheersing.Dat brengt ons gelijk bij een van de doelstellingen die Auto- en motorrijschool Dakar zich zelf tot doel heeft gesteld. Namelijk om zijn leerlingen op een vlotte en prettige manier op te leiden voor het auto rijbewijs, dat voertuigbeheersing daar een onderdeel van is mag voor zich spreken. Maar dat is slechts samen met een goede theorie kennis de basis van een goede rijopleiding, want een rijopleiding gaat verder. Denk maar eens aan verkeersinzicht of het kennen en kunnen toepassen van verkeersregels.

Autorijsles

Samen met je vaste rij-instructeur begeleiden we je stap voor stap naar je rijbewijs en dragen er zorg voor dat je straks veilig en zelfstandig op weg kunt.Wat ook prettig is om te weten is dat je nooit leerlingen haalt of brengt, je zult je dus nooit ongemakkelijk voelen omdat er iemand over je schouder mee kijkt.

Auto- en Motorrijschool Dakar hoopt ook jou binnenkort te mogen verwelkomen als leerling en wensen je alvast veel succes met je rijopleiding.

 

Pakketten Auto

DAKAR Starter

€ 1480.-

Rijlessen
20 x 1 uur
Rijexamen
1 x examen

DAKAR Medium

€ 2080.-

Rijlessen
30 x 1 uur
Rijexamen
1 x examen

DAKAR Large

€ 2680.-

Rijlessen
40 x 1 uur
Rijexamen
1 x examen

Prijzen Auto

Intake les á 1 uur € 47.50
Losse lessen á 1 uur € 60.00
Tussentijdse toets C.B.R.* € 250.00
Faalangst examen € 320.00
Bnor examen € 285.00
Praktijk examen (ex.EV) € 280.00
Ook slagen bij Rijschool Dakar?