Motorrijles

Motorrijden is iets aparts. Je hoort het iedereen om je heen zeggen. Het is ook leuk om te doen, lekker toeren als het mooi weer is of gebruik maken van de motor als je naar je werk moet om zo de files te ontwijken! Kortom, je motorrijbewijs in bezit hebben kent een hoop leuke voordelen.

Bij rijschool dakar worden de motorrijlessen gegeven door Maurice van Leeuwen,een zeer ervaren motorrijder met liefde voor alles wat met motorrijden te maken heeft.

Voor de leerlingen tot 21 jaar hebben wij de beschikking over een motorfiets uit de cat. licht. Er wordt les gegeven op een honda cbf 600 met abs,en de instructeur volgt op de motor,zoals het hoort.

Voor alle nieuwe motorrijleerlingen ligt er een leuke kortingsbon te wachten,te besteden bij motor goedhart te Bodegraven. En als je geslaagd bent kun je een dag gratis een motor huren.

Vanaf 30 september 2003 zijn er ook eisen gesteld aan de kleding waarover je dient te beschikken. Deze eisen zijn:

De motorkleding en helm wordt door de rijschool ter beschikking gesteld. Je dient echter zelf zorg te dragen voor schoeisel en handschoenen. Is je interesse gewekt,vraag dan een proefles aan en kijk of motorrijden ook iets is voor jou. Voor eventuele vragen kun je altijd een mailtje sturen via ons contactformulier of even bellen met Maurice (06-51666045)

Pakketten Motor

Motor Starter

€ 1700.-

Rijlessen
20 x 1 uur
1 x examen AVB
1 x examen AVD

Motor Medium

€ 2300.-

Rijlessen
30 x 1 uur
1 x examen AVB
1 x examen AVD

Prijzen Motor

Intake les á 1 uur € 47.50
Losse lessen á 1 uur € 60.00
Examen voertuig beheersing € 220.00
Examen verkeersdeelnamen € 280.00
Ook slagen bij Rijschool Dakar?