De instructeur

Auto- of moterrijles op een gezellige en ontspannen maar effectieve manier doen waar jij je prettig bij voelt.

Auto en motorrijles op een gezellige en ontspannen maar effectiefe manier waar jij je prettig bij voelt, dat is rijschool Dakar.

Het team van rijschool Dakar bestaat uit drie instructeurs, George van leeuwen, Maurice van Leeuwen en Paul Waaijman. Je vaste instructeur zal je op een ontspannen maar effectieve manier naar je rijexamen begeleiden.

Alle instructeurs hebben hun opleiding bij een van de meest vooraanstaande opleidingscentra gevolgd, voor jou fijn om te weten, want het geeft jou ook de zekerheid van een goede rijopleiding. Wij streven er naar om onze manier van les geven zo veel mogelijk op de leerling af te stemmen, wat bedoelen wij daar nou precies mee? De ene leerling vindt het prettig als datgene wat hij moet leren eerst even wordt voor gedaan, b.v. achteruit in file parkeren, de ander vindt het prettig als het een en ander even verduidelijkt wordt door middel van een tekeningetje en zo heeft iedere leerling zo zijn voorkeur.

Wij proberen daar als rij-instructeur zoveel mogelijk op in te spelen om het behalen van je rijbewijs niet langer te laten duren dan noodzakelijk is.

Kort samen gevat, als je er voor kiest om je rijbewijs bij rijschool Dakar te halen, dan kies je voor een rijopleiding die bij jou past.

Ook slagen bij Rijschool Dakar?